Romukullan myyminen on hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa

Romukullan myyminen on hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Romukultaa ostavien ihmisten ja yritysten mainoksia on kaikkialla. Kun vaihtoehtoja on niin paljon, voi olla vaikea tietää, miten saada paras hinta kullasta.

Tutki kullan nykyisiä hintoja. Varmistaaksesi, että saat oikeudenmukaisen hinnan, tutustu kullan tavanomaisiin markkinoihin. Myyjä voi käyttää kullan nykyhintaa neuvotellakseen oikeudenmukaisen kaupan.

Tarkista kulloinenkin hinta unssilta. Kullan hinta unssilta on nykyään kiinteä tieto, joka löytyy helposti Internetistä, sanomalehdistä ja muista lähteistä.

Arvioi ei-fyysiset kultaomistukset. Joissakin tapauksissa, kuten keräilyesineiden tai perintöesineiden kohdalla, ei ole fyysistä kultaa. Tällöin yksinkertaisimmin kohde voidaan varmentaa ja myydä.

Paikkakunnan lehti (kiinnostavassa paikassa, ei sivuilla) Yhteisen esittelyn jälkeen kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä


Kiinalaiset ostajat kiinnostuneita kultakoruista

Syyskuu 22, 2010 (Investorideas.com newswire) Kiinalaisten ostajien osuus maailman kullan kysynnästä on 21 prosenttia, ja he vastaavat kolmanneksesta maan kokonaisviennistä. He ostivat viime vuonna kultakoruja 6,3 miljardin dollarin arvosta, ja vuoteen 2014 mennessä määrä voi nousta 11,7 miljardiin dollariin, kun yhä useammilla yksityishenkilöillä on taloudellisia mahdollisuuksia ostaa sitä, Gold Investor -lehden mukaan .

Kun kiinalaisilla on esimerkiksi varaa kalliiseen timanttisormukseen tai -kaulakoruun, he ostavat mieluummin omasta viljellystä kivestä valmistetun sormuksen tai kaulakorun kuin käyttävät rahaa tuontijalokiviin. Tällä hetkellä vain 3 prosenttia Kiinan timanteista on paikallisia timantteja, koska kotimainen teollisuus ei ole riittävän suuri tukemaan sitä

Jätä kommentti