Kuinka saada palkkioita ja etuja

Yksi suurimmista ja yleisimmistä tavoista saada palkkioita ja etuja on luottokortti. Aluksi kannattaa ensin miettiä, kannattaako sellaista hakea vai ei. Luottokortin avulla voit käyttää rahaa, jota sinulla ei ole tällä hetkellä, mutta jota sinulla on tulevaisuudessa. Tämä voi olla hyvin vaarallista, sillä se avaa ovet suurelle velkaantumiselle ja muille seurauksille, kuten viivästysmaksuille ja limiitin ylittämisestä perittäville maksuille . Tätä vaihtoehtoa kannattaa käyttää vain, jos luottotietosi ovat erittäin hyvät tai erinomaiset.

Jos päätät, että luottokortin hankkiminen sopii sinulle, mieti, minkä tyyppinen kortti sopii parhaiten elämäntyyliisi (esim. bensa- ja ruokaostokset, johtavat lentoyhtiöiden kilometriohjelmat , vähittäiskauppiaat ). Tutustu siihen, minkä tyyppiset kortit ovatsaatavilla . Luottokortin ehdot ovat usein erittäin tiukkoja, joten sinun on keskityttävä siihen, ettet ole mitenkään sidoksissa tiettyihin kauppoihin. Vertaile vaihtoehtoja ja valitse itsellesi paras mahdollinen luottokortti.

Jos toivot, ettet halua millään tavoin sekaantua velkaantumiseen ja et halua olla kiinnitetty mihinkään yksittäiseen kauppaan, voit harkita kaivatrakortin hakemista. Monet luottokorttiyhtiöt tarjoavat tällaisia rahastoja ja niillä on erittäin vähän ehtoja . Sinun ei tarvitse esimerkiksi maksaa korkoa lainalleen, jonka olet saamassa. Voit myös tehdä ostoksia ilmaiseksi , milloin vain haluat . Tulee kuitenkin muistaa, ettei netti- tai pankkikortti senessä ole sama asia, kuin luottokortti. Vain luottokortti perustuu rahoitukseen.

Jos haluat tienata hieman lisätuloa, tutki aktiivista palkkiojärjestelmää . Ne ovat erittäin helppoja ja helposti ymmärrettäviä , mutta saattavat vaatia merkittäviä vaihtotapahtumia ostoksillesi . Esimerkiksi jos sinulla on American Express -tyyppinen luottokortti, vose saada yhden dollarin takaisin joka kerta, kun voitat vähintään 1 000 dollaria ostoksilla American Express -laitoksella . Aktiiviset palkkiojärjestelmät ovat hyvin haastavia , joten ne eivät ole suositeltavia uusille luottokortinhakijoille.

Jätä kommentti