TOIVOLA -podcast

toivola-podacast tyhja

Mulla oli suuri kunnia toimia vuonna 2018 Mielenterveyden keskusliiton Hyvän mielen lähettiläänä. Sen puitteissa sain myös toteuttaa henkilökohtaisen unelman omasta podcastista.

TOIVOLA-podcastin eka kausi on nyt pulkassa. Kauden aikana pääsin esittelemään teille 9 mielenkiintoista persoonaa, joiden elämäntarinat ja teot ovat koskettaneet, inspiroineet ja opettaneet mulle ihmisenä olemista ja joiden uskon avaavan uusia ajattelun ovia myös muille. On ollut ihana saada teiltä viestejä ja kannustusta ja sen myötä tajuta että joku jossain kuuntelee. Lenkillä, kylvyssä, työmatkalla tai missä tahansa. Se tuntuu tosi hyvälle. Erilaisten tarinoiden, tekojen ja ajattelun välittäminen tuntuu tärkeältä ja kutsuvalta tehtävältä.

On puhuttu kauden aikana mm. unelmista, rohkeudesta, uskollisuudesta itseä kohtaan, elämästä, kuolemasta, seksuaalisuudesta, rakastamisesta, peloista, vanhemmuudesta, nuorista, uusista aluista, oman jutun löytämisestä ja nähdyksi tulemisesta. Viimeisen jakson vieraana on tämän vuoden Hyvän mielen lähettiläs Jenny Lehtinen. Kiitos kaikille huikeille ja viisaille vieraille. Kaikki jaksot on edelleen kuunneltavissa  SoundCloudissa, Spotifyissa ja Itunesissa. Jatkoa on luvassa!