Tervetuloa Seksi on politiikkaa -kurssille

Miten eri väestöryhmien asema, oikeudet ja hyvinvointi näyttäytyvät seksuaalioikeuksien näkökulmasta? Mitä ovat seksuaalioikeudet? Tunnetko sinä omasi?

Seksuaalisuus on merkittävä osa identiteettiä ja ihmisenä olemista. Samalla kannamme mukanamme paljon seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä tabuja. Tämä on usein seurausta tiedon ja ymmärryksen puutteesta sekä haluttomuudesta kysyä ja kuunnella niitä joita asia koskee.

Oman elämäni merkittävimmät käänteet ovat syntyneet hetkistä, joissa olen uskaltanut näyttää tarinastani ne puolet, joita olen eniten pelännyt. Puolet, joiden vuoksi olen ajatellut etten voi, en saa, en uskalla, en osaa.

Järjestän aiheesta kolmeosaisen kurssin Helsingissä. Kurssi alkaa ensi viikon tiistaina.

Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua kurssilleni!
Ilmoittautua voit täällä: https://ssl.eventilla.com/janitoivolankurssi

Lämpimästi tervetuloa!