Jani on dreamster

Jokaisella nuorella on oikeus unelmoida ja seurata inspiraatiotaan. Jokaisen unelma ansaitsee tulla nähdyksi, kuulluksi ja jaetuksi. Unelmat tuovat yhteen ihmisiä, niillä rakennetaan luottamusta tulevaisuuteen ja laitetaan liikkeelle suuria muutoksia.

Jani Toivola on yksi viidestä dreamsterista, jotka vievät viestiä unelmoimisen tärkeydestä ja oman jutun löytämisestä nuorille. Dreamsterit vierailevat yläkouluissa ja kertovat 7.-9.-luokkalaisille omien elämäntarinoidensa pohjalta, kuinka jokainen voi löytää omat vahvuutensa ja innostuksen kohteensa. Vuosina 2015-2018 Dreamsterit vierailevat 300 yläkoulussa tavoittaen 50 000 nuorta.

Ota vastaan 30 päivän haaste ja lue lisää Nokian ja Suomen lasten ja nuorten säätiön projektista, jonka tavoitteena on palauttaa nuorten usko tulevaisuuteen.

Katso Janin haastattelu hänen nuoruudestaan Ylen Aamu-tv:ssä.