Tervetuloa mukaan eduskuntavaalikampanjaani!

Olen ehdolla kevään vaaleissa. Monet ovat kysyneet, miten he voisivat myös muista vaalipiireistä käsin tukea kampanjaani. Yksi hienoimpia asioita ehdokkaana olemisessa onkin ollut kaikki se avun ja osaamisen määrä, jota ihmiset ovat tarjonneet kampanjan tueksi. On häkellyttävää nähdä ihmisiä antamassa aikaansa ja erilaisia taitojaan itsellensä tärkeiden arvojen edistämiseksi. Näin syntyy vaikuttamisen ketju, jossa jokaisella on roolinsa.

Kampanja vaatii myös rahoitusta. Oma budjettini on maksimissaan 20 000 euroa. Raha menee mainoksiin, materiaalien painatukseen ja muihin välttämättömiin käytännön kuluihin. Pienelläkin tuella on merkitystä ja se auttaa edistämään kampanjani ydinviestiä tasa-arvoisesta, yhdenvertaisesta sekä monimuotoisesta yhteiskunnasta.

Jos viesti tavoittaa 5000 ihmistä, joista kukin lahjoittaa 4 euroa, on budjetti jo koossa. Budjettini ylittävät lahjoitukset ohjaan lyhentämättöminä Espoon, Vantaan ja Helsingin tyttöjen sekä poikientalojen toimintaan.

Alla linkki Vihreiden lahjoitustyökaluun, jonka kautta on helppoa ja vaivatonta tehdä pienlahjoitus:

https://lahjoita.vihreat.fi/lahjoita/henkilolle/jani-toivola

Keräysluvan tiedot
◾ Luvan saaja: Vihreä liitto rp
◾ Keräysluvan myöntäjä: Poliisihallitus
◾ Keräysluvan numero ja myöntämisajankohta: POL-2014-11803 (10.12.2014)
◾ Keräysaika: 1.1.2015 – 31.12.2016
◾ Keräysalue: koko Suomi Ahvenanmaata lukuunottamatta
◾ Rahankeräystilit: FI46 8000 1900 0688 19
◾ Kerätyt varat käytetään ehdokkaan, puolueyhdistyksen tai puolueen vaalikampanjatyöhön yleisissä vaaleissa. Lisäksi kerättyjä varoja voidaan käyttää puolueen ja sen jäsenyhdistysten julkisuuskampanjoiden ja yleisötapahtumien järjestämiseen sekä puolueen koulutus- ja tiedotustoimintaan.