Hyvä kannattaa sanoa ääneen

Joelin ja Villen kanssa Espoon Dipolissa.
Joelin ja Villen kanssa Espoon Dipolissa.

Sain viime keväänä postia Joelilta ja Villeltä. Pojat kutsuivat kouluunsa puhumaan suvaitsevaisuudesta sekä jokaisen oikeudesta omaan tarinaan. Pojat olivat huolissaan kiusaamisesta. Kävin puhumassa ja sain vielä palkkioksi 300g irtokarkkia! Tänään puhuin Espoon Dipolissa kaikille Espoon oppilaskuntien edustajille ja opettajille. Taas Joelin ja Villen kutsumana! Näiden rohkeiden ja viisaiden poikien kohtaaminen on ollut yksi kansanedustaja-aikani hienoimmista ja pysäyttävimmistä hetkistä. Kohtaamiset ovat olleet tärkeä muistutus siitä, että hyvää tulee puolustaa.

Me haastetaan nyt teidät kaikki! Kutsu omaan kouluusi tai työpaikalle joku tyyppi ja herätä keskustelua teille tärkeistä asioista. Kantavana ajatuksena on se, että emme voi tuntea etukäteen kaikkia ihmisiä tarinoineen, mutta voimme joka päivä tehdä päätöksen tutustua uuteen ihmiseen ja oppia lisää elämästä. Hyvä kannattaa sanoa ääneen!