Tiedote: Jani Toivola ehdolla vuoden nuoreksi menestyjäksi

Helsingin nuorkauppakamari on valinnut näyttelijä, yrittäjä Jani Toivolan omaksi ehdokkaakseen Vuoden Nuori menestyjä kilpailuun vuonna 2011.

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu palkinto, jonka Suomen Nuorkauppakamari jakaa omalla alallaan menestyneille 18 – 40-vuotiaille Suomen kansalaisille. Kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin ainutlaatuista; sellaista, joka hyödyttää yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa. Tai henkilöitä, jotka omalla esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita ihmisiä.

Kilpailu on lähtöisin 1930-luvun Yhdysvalloista ja Suomessa palkintoa on jaettu vuodesta 1990 saakka. Suomessa palkitaan vuosittain kolme parasta kilpailijaa ja voittajat osallistuvat JCI:n TOYP of the World –kilpailuun.Suomen kilpailun voittajat julkistetaan 16.4 2011

http://www.nuoretmenestyjat.fi

Helsingin Nuorkauppakamari – edelläkävijä Suomessa

Helsingin Nuorkauppakamari on Suomen vanhin nuorkauppakamari, joka on perustettu vuonna 1954. Tänä päivänä HNKK on aktiivinen pääkaupunkiseudulla toimiva järjestö, jossa on on tällä hetkellä lähes kuusikymmentä jäsentä ja koejäsentä sekä yli seitsemänkymmentä senaattoria. Kamarin toiminta sisältää mielenkiintoisia yritysvierailuja, vapaamuotoisia jäseniltoja, koulutusta, kansainvälistä toimintaa ja mukaansatempaavia projekteja. Vuosittain järjestämme mm. Vuoden Poliisi -projektin, jossa valitsemme yhteistyössä sisäasiainministeriön poliisiosaston ja Suomen Poliisijärjestöjen Liitto ry:n kanssa omalla sektorillaan ansioituneen poliisin.

Suomen Nuorkauppakamarit ry on perustettu vuonna 1957. Järjestön kokonaisjäsenmäärä on noin 5000. Jäsenyhdistyksiä eli paikallisia kamareita vuoden 2011 alussa oli 73 eri puolilla Suomea. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

http://jcihelsinki.fi
http://www.jci.fi